Huren

Vergaderen op een unieke plek

Verschillende faciliteiten in de Bouwacademie zijn te huur voor activiteiten op het gebied van scholing, opleidingen, trainingen, bijeenkomsten en vergaderingen. Met betrekking tot de huur van de faciliteiten en de catering wordt er uitgegaan van maatwerk. Vooraf wordt er bij de huur van faciliteiten en catering een offerte opgemaakt. Bij structureel gebruik van faciliteiten worden onderstaande (huur)prijzen in overleg nader afgestemd.

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die van toepassing zijn bij het huren van een ruimte op de Bouwacademie Groene Hart.

FACILITEITEN

Huur theorielokaal per dagdeel

Ochtend, middag of avond* - incl. gebruik smartboard en flipover.

€ 125,- ex BTW

Huur theorielokaal per dag

Ochtend+middag of middag+avond* - incl. gebruik smartboard en flipover.

€ 225,- ex BTW

Huur praktijkfaciliteiten

In overleg afgestemd op basis van wensen huurder.

Op aanvraag

  • Naast de huurprijs wordt er nog €12,50 per dagdeel exploitatiekosten gerekend.

  • We kunnen ook catering verzorgen. Er zijn verschillende dingen mogelijk op het gebied van koeken, gebak, snacks, frisdranken en diner. We bieden een luxe, uitgebreide lunch aan op locatie voor €22,50 p.p.

  • * Bij avondhuur wordt er een extra tarief berekend i.v.m. extra inzet personeel Bouwacademie.

DIENSTEN

Naast ruimten kunnen ook diensten afgenomen worden van de partijen binnen de Bouwacademie, zoals activiteiten op het gebied van lesgeven, begeleiding of advisering. Voor deze diensten wordt op basis van de wensen van de aanvrager een offerte opgesteld.

Dé ideale cursuslocatie

De Bouwacademie verzorgt de ontvangst van de deelnemers en coördineert de dagelijkse uitvoering met de aanbieders. Daarnaast regelt de Bouwacademie de gewenste catering. Meer weten? Neem contact met ons op!