vrienden van de bouwacademie

Verbinding met techniekonderwijs

Vrienden van de Bouwacademie zorgen voor de verbinding tussen het bedrijfsleven en het (techniek)onderwijs. We zijn een veelzijdig netwerk met bedrijven uit alle expertises die de technieksector rijk is. Onze gezamenlijke missie is om meer talent goed op te leiden voor een toekomst in de brede techniek binnen de bedrijven van de Vrienden.

Zonder betrokken bedrijven zijn er geen goede plekken om het vak te leren en zonder onderwijs geen goed opgeleide timmerlieden, metselaars, installateurs, straatmakers en andere vakkrachten. De Vrienden van de Bouwacademie versterken elkaar en het onderwijs.

Vriend worden?

U kunt ook deze betekenisvolle vriendschap aangaan. Help op deze manier mee om het onderwijs naadloos te laten aansluiten op het bedrijfsleven en de bouwplaats. Samen met u zorgen wij ervoor dat jonge werknemers op de bouw hun weg vinden en net als u en wij trots onderdeel zijn van de bouwers in Nederland!

Aanmelden kan via vrienden@bagh.nl.

Projecten

Met de grote groep bedrijven die we langzaamaan aan het worden zijn kunnen we veel bereiken. Steeds meer takken van sport zijn vertegenwoordigd. Als Vrienden staan we echt midden in het bedrijfsleven en hebben we een gezamenlijk belang: onderwijs dat aansluit bij het bedrijfsleven. Onze projecten zijn steeds gericht op de versterking hiervan. Zo werken we actief mee aan het project 'Kom binnen bij bedrijven', hebben we het Coenecoop College voorzien van een infraroodcamera en zijn de Vrienden betrokken bij het project Sterk Techniekonderwijs in de regio.

Vriend zijn

En dan bent u vriend. U voldoet jaarlijks €350,- lidmaatschapsgeld en bent dus onderdeel van 'De Vrienden van de Bouwacademie'. Samen met onze Vrienden zoeken wij naar projecten die voor de leerling-bouwers én de bedrijven iets toevoegen. Hoe groter ons netwerk, hoe meer input van en aansluiting op het bedrijfsleven en leven op de werkplaats. We houden u periodiek op de hoogte van onze activiteiten en plannen. We helpen als het ware elkaar aan meer en goede mensen op de bouw en in het bedrijfsleven. De Stichting heeft veel aan de Vrienden, de Vrienden uiteindelijk ook aan de Stichting én de Vrienden kunnen onderling natuurlijk ook mooie dingen voor elkaar betekenen.

Contact

We hopen u te mogen verwelkomen als Vriend van de Bouwacademie!

Heeft u eerst nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via vrienden@bagh.nl. Liever telefonisch? U kunt ons ook een terugbelverzoek doen via de mail.

De Vrienden van de Bouwacademie:

Bestuur

Het bestuur van de Vrienden van de Bouwacademie bestaat uit:

  • Gerard van Nieuwpoort van Van Nieuwpoort Groep, voorzitter
  • Martijn Daanen van MD Service
  • Jaap de Witt, secretaris
  • Onno Hoogendonk van Unica
  • Erwin Vergeer van Vergeer Bouw
Bouwen aan de toekomst

De Bouwacademie is een modern opleidingscomplex waar jongeren goed gefaciliteerd worden diverse vakken in de bouw te leren. Heb je vragen voor ons, neem dan contact met ons op!