Ontbijtsessie vrienden
IMG 3943
IMG 3952
IMG 3953
IMG 3958
IMG 3963

Ontbijtsessie Vrienden BAGH

5 april j.l. Normaal start ik mijn werkzaamheden rond 7.00u op kantoor op waarna ik rond 9.00u wat yoghurt naar binnen schuif om daarna 1 van onze 9 vestigingen te bezoeken en wat relaties af te gaan om te horen wat we goed doen maar zeker ook wat beter kan.

Dit keer had ik met mijn collega Anne-Marel van onze vestiging Waddinxveen afgesproken om te horen wat de BAGH te zeggen had maar zeker ook om me te laten verwennen met een culinair ontbijt. Afgelopen jaar zijn we vanuit Gromax verhuur lid geworden van de “Vrienden van …”.

Gromax Verhuur is hét verhuurbedrijf met inmiddels 9 vestigingen in de Randstad. Met ruim 45 medewerkers voorzien wij onze klanten van het meest professionele verhuurmaterieel en waar nodig van advies op maat. Gromax Verhuur verhuurt materieel voor bouw, industrie, weg- en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen.

De reden om lid te worden van de Vrienden van is het steunen van initiatieven zoals deze omdat lerend werken in de sectoren bouw en infra voor jongeren nu eenmaal niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarnaast denken we Gromax onder de aandacht te kunnen brengen voor zowel de leerlingen als de bedrijven die ons nog niet kennen en hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de opleidingen m.b.t. machinekennis.  

Door de coronatijd waren er vanuit de Vrienden nog niet al te veel sessies geweest om de voortgang te bespreken. Daarom was dit een goed passend moment om in te stappen.

Met Ramon als prima gastheer werd ons door meerdere sprekers een stukje visie en toekomst gedeeld. Zeker over de Bouwacademie zelf maar ook zeer uitgebreid over de status van het onderwijs nu en in de toekomst en waar we met zijn allen mee te maken zullen krijgen. Heerlijk hoe mensen vol passie over de behoefte van het onderwijs kunnen spreken. Door de wat langere spreektijd was er daarna iets minder tijd voor ons om ons als bedrijf voor te stellen waar wij dat graag nog een keer doen.

Met complimenten voor de cateraar (het ontbijt was overheerlijk), zien wij graag uit naar een volgende sessie en dan weer met ontbijt of dit keer lunch of diner? Bij deze meld ik mij alvast aan.

Paul Wijhenke

Gromax Verhuur