vriend uitgelicht
Lasser2
Voor aanzicht pand
Kranen 22

Vriend uitgelicht: Balvert Betonstaal B.V.

Met een grote diversiteit aan Vrienden zijn wij heel benieuwd: wat doet wie nou precies? Deze keer stellen we voor: BALVERT BETONSTAAL B.V.

In het kort, wat doet Balvert Betonstaal B.V.?

Balvert Betonstaal haar wapeningscentrale is ruim 58 jaar specialist in het vervaardigen van betonstaalconstructies. Wij dragen zorg voor de levering van benodigd geknipt, gebogen wapeningstaal op maat en of  prefab constructies.

Wij hebben een gedegen team aan werkvoorbereiders met veel kennis en ervaring die de klant kunnen ontzorgen door mee te denken in het voortraject- kennis te delen hoe zo optimaal mogelijk het wapeningstaal op de bouwplaats te kunnen leveren voor verwerking. Doormiddel van inzet 3D ontwerp kunnen ook toekomstige issues, problemen voorkomen worden. Door prefab te engineeren kan de klant het bouwproces behoorlijk versnellen, bouwtijden verkorten.

Balvert Betonstaal Verwerken ontzorgt de klant in zijn geheel en neemt de projecten op basis van leveren en verwerken aan onderbouwd doormiddel van kwaliteit- product en veiligheidscertificaten.

Wie zijn uw belangrijkste klanten?

De grootte tot middel-grootte bouwondernemingen zijn onze belangrijkste opdrachtgevers om onze productiecapaciteit gaande te houden. Maar ook de kleinere aannemer om de hoek vinden wij net zo belangrijk. We leveren- verwerken zowel voor grote als kleine aannemers.

Waar bent u trots op?

Vanuit onze wapeningscentrale op de Energieweg 36 in Nieuwkoop vertrekken dagelijks meerdere vrachtwagens met wapening om al onze projecten, groot en klein, van de benodigde wapening te voorzien. Bouwprojecten waarbij gedacht kan worden aan bijvoorbeeld: woningbouw, industriële gebouwen, utiliteitsbouw en infrawerken. Door onze grote voorraad, eigen logistieke dienstverlening en flexibele (vaak zelf opgeleide) medewerkers kunnen wij vaak snel schakelen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast hechten wij veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Balvert heeft duurzaam hoog in het vaandel staan.

Door de gehele organisatie hebben wij de doelstelling met elkaar zowel opdrachtgevers, leveranciers, medewerkers en de branchevereniging verantwoord te ondernemen. Daarnaast toont Balvert inzet voor de eigen directe leefomgeving – milieu door middel van sponsoring en donateurschap aan non-profit instellingen en verenigingen.

Hoe zou u de cultuur van het bedrijf omschrijven?

Ons bedrijf kenmerkt zich door korte communicatielijnen, goede collegialiteit en een mentaliteit van hard werken. Op deze manier vormen wij een betrouwbare partner in de bouw met als motto: “Je moet het samen maken”

Een leerling komt met zijn/haar diploma van de Bouwacademie af, wat moet hij/zij in huis hebben om bij jullie aan de slag te kunnen?

Leerlingen die met een diploma van de Bouwacademie af komen zullen door zowel interne als externe aangeboden scholing de benodigde vakkennis in onze werkzaamheden worden aangeboden. Leerlingen kunnen zowel aan de slag in onze wapeningscentrale van Balvert Betonstaal BV in verscheidende functies als prefab lasser, machine operator, logistiekmedewerker, alsmede bij Balvert Betonstaal Verwerken op de buitenbouw projecten als betonstaalverwerker.

Balvert is een erkend leerbedrijf met eigen leermeesters en praktijkbegeleider die continu bezig zijn met nieuwe medewerkers zowel intern als extern op te leiden om zo haar vakkennis op peil te houden. Ook doormiddel van intern scholingsplan en persoonlijk opleidingsplan probeert Balvert voor de toekomst goed zicht te houden op de kwaliteit van haar werkzaamheden en op de doorgroeimogelijkheden voor de werknemer.