vriend uitgelicht

Vriend uitgelicht: ABC Techniek

Met een grote diversiteit aan Vrienden zijn wij heel benieuwd: wat doet wie nou precies? Deze keer stellen we voor: ABC Techniek.

In het kort, wat doet ABC Techniek?

ABC-techniek ontwerpt en bouwt besturingspanelen voor allerlei soorten machines en installaties, zoals industriële ovens, gascompressoren, waterstof installaties,  bio LNG, stikstof installaties enzovoort.

Tevens installeren we deze panelen en sluiten deze aan op de machines en installaties. Dat zijn vaak speciale kabels en speciale wartels. Ook de instrumentatie leidingen sluiten wij dan aan. Dit zijn dunne roestvrij stalen leidingen van circa 10mm die we op maat moeten buigen om een nette installatie te krijgen.

Onze specialiteit is explosieveilige installaties ( ATEX voor de kenners)

Wie zijn uw belangrijkste klanten?

Onze belangrijkste klanten zijn ingenieursbureaus, olie en gas industrie, energiebedrijven, maar ook een pindakaas fabriek en een ovenbouwer.

Al deze bedrijven zijn verspreid over de hele wereld en onze installaties staan ook verspreid over de hele wereld.

Waar bent u trots op?

Klanten komen vanuit de hele wereld naar ons toe. Dit gaat allemaal via mond tot mond reclame. De installaties die wij leveren zijn kwalitatief zeer hoogwaardig en dat maken onze mensen waar. We doen er samen alles aan om een product neer te zetten waar niet alleen wij maar ook de klant trots op kan zijn.

Hoe zou u de cultuur van het bedrijf omschrijven?

Een open cultuur met een hecht team van medewerkers met een grote saamhorigheid.

Een leerling komt met zijn/haar diploma van de Bouwacademie af, wat moet hij/zij in huis hebben om bij jullie aan de slag te kunnen?

  • Interesse
  • Leergierig
  • Sociaal
  • En natuurlijk een diploma elektrotechniek of installatietechniek.

[Op de foto: Jack Christoffels en Sebastiaan Christoffels van ABC Techniek]