bouwradius

De praktische bouwplaats personeel trainingen van Bouwradius

Iedere professional weet dat leren eigenlijk nooit stopt. Vooral in de bouw is het bijhouden van wettelijk verplichte kennis of het beter in de vingers krijgen van een vak de normaalste zaak van de wereld. Vandaar dat wij erg blij zijn dat wij SPB tot een van onze partners mogen rekenen. Want waar SPB ervoor zorgt dat jongeren goed opgeleid bij de juiste werkgever belanden, daar is Bouwradius juist specialist in zogenaamde kort cyclische praktische trainingen voor vakvolwassenen binnen de bouwsector. 

bouwradius training & advies

Wat bieden wij?

De trainingen die Bouwradius aanbiedt zijn onder meer verschillende vormen van VCA, Luchtdicht bouwen, BHV trainingen, de training Voorkomen van bouwfouten en Elementaire bouwkunde. 

Een van de vele voordelen van de trainingen van Bouwradius is dat wij landelijk opereren, dus ook in de regio Gouwe Rijnstreek! 

Maatwerk

Het is ook mogelijk om een training voor meerdere personeelsleden op maat te plannen, die op de bouwplaats, op kantoor óf op een locatie naar keuze gegeven kan worden. Neem hiervoor contact op met Rob van Nieuwburg, via 06-13697197 of r.v.nieuwburg@bouwradius.nl

Waarom Bouwradius?

“Het was een interactief programma en de dag vloog voorbij. Ik hoop dat er meer cursussen op deze manier gegeven worden.” 

Cursist

Bouwen aan een beter resultaat