BOB-KOB

Bouwen aan jouw talent

Een content subheading

Het opleidingsinstituut voor bouw en infra

BOB-KOB is in 1948 opgericht voor en door de sector, met als doel de kwaliteit te verhogen van het personeel in de bouw en infra. Dat doen we door praktijkgerichte opleidingen en trainingen te organiseren. Ervaren docenten, die zelf in de praktijk werkzaam zijn, verzorgen de lessen.

bob-kob opleidingen

Een goede start

Ben je klaar voor meer uitdaging? De opleiding meewerkend/assistent uitvoerder B&U of Infra is voor praktijkmensen een logische eerste stap naar een functie als uitvoerder.

Een brede bouw- of infratechnische kennis is noodzakelijk om de juiste beslissingen te kunnen nemen als je straks aan de slag gaat als calculator, werkvoorbereider, uitvoerder of projectleider. De opleiding KOB Techniek geeft je die basis.

Bouw, infra en zij-instroom

Ook als je geen bouwkundige vooropleiding hebt gehad en je wilt instromen in de bouwsector kun je bij ons terecht. Tijdens de opleiding Elementaire bouwkunde A voor zij-instromers leer je in korte tijd de meest elementaire kennis van het bouwproces en de bouwtechniek. 

Voor starters, zij-instromers en professional hebben we een uitgebreid aanbod aan opleidingen, trainingen en cursussen. We hebben ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers in de bouw en in onze Infra Academy staat het complete aanbod voor medewerkers in de civiele techniek.

Specials for Professionals

Specials for Professionals zijn korte cursussen van maximaal 4 dagen, op het gebied van projectbeheersing, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, techniek en duurzaamheid.

Heb je meerdere jaren werkervaring en heb je de ambitie om je binnen je functie verder te professionaliseren en verder te ontwikkelen? Geef dan je kennis en competenties in korte tijd een boost!

Bouw aan jouw talent!

Of het nu gaat om een langdurige opleiding, korte cursus of persoonlijke ontwikkeling, bij BOB-KOB ben je aan het juiste adres.